Despre Noi

United Recruitment este un jucator important in piata de HR specializata in recrutare de personal din strainatate. Avantajul competitiv al companiei noastre il reprezinta faptul ca asocierea cu noi duce la reducerea de cheltuieli cu personalul si in acelasi timp garantam ca forta de munca furnizata de noi este calificata pe sectoarele de activitate solicitate.

„Omul sfințește locul”, aceasta este deviza de la care am pornit în 2005 în construirea unei afaceri creată pentru a veni în sprijinul companiilor în căutare de personal calificat din străinătate.

Expertiza câștigată în consultanță pentru expați și recrutarea de personal de peste hotare ne recomandă atunci când compania dumneavoastră isi doreste angajați profesioniști.
Dinamica pieței de muncă din România a generat, în ultimii ani, nevoia de a ne extinde arealul de recrutare în toate țările exportatoare de muncă din Asia: Nepal, Sri Lanka, Bangladesh, India, Filipine, Indonesia, Thailanda și Vietnam.
Astfel, am ajuns la performanța de a oferi partenerilor nostri personalul potrivit pentru activitatile solicitate (personal calificat, semi-calificat si necalificat), inlesnind in acest fel continuarea afacerii acestora fara a mai intampina probleme cu resursa umana, atat de des intalnite in ultimii ani in Romania.
Ritmul alert de dezvoltare pe care anumite domenii de activitate il au in economia autohtona (turism, agricultura, constructii, transport, etc) constituie punctul de pornire in incheierea unor parteneriate pe termen lung cu dumneavoastra, potentialul nostru client.
Camelia Patru CEO

Misiunea Noastra

Sa dezvoltam parteneriate strategice si durabile cu clientii nostri pentru ca acestia sa profite de expertiza noastra ca si parghie in dezvoltarea afacerii lor. 
United Recruitement doreste sa se pozitioneze ca si referinta pe piata romaneasca, avand in vedere ca are o abordare centrata pe business ce vizeaza cresterea performantei companiilor care aleg sa ne fie client.

United Recruitment

Serviciile noastre sunt efectuate cu eficienta si rapiditate, pentru a satisface cerintele companiilor partenere. United Recruitment se angajeaza sa furnizeze personalul potrivit, provenit din tarile asiatice, intr-un termen cuprins intre 3 si 5 luni, termen imbatabil pe piata de profil din Romania.
De asemenea, expertiza ultimilor ani ne pozitioneaza si din punct de vedere al preturilor practicate, la un nivel competitiv, onorariile solicitate fiind recunoscute ca cele mai mici din piata. 
Clientii nostri sunt companii mari, multinationale, dar si companii autohtone medii si mici carora le oferim servicii de angajare si detasare in munca pentru toate categoriile de personal. 
Personalul selectat provine din tari precum: Nepal, Sri Lanka, Bangladesh, India, Filipine, Indonesia, Thailanda, Vietnam si activeaza in domeniile urmatoare: constructii, industrie, transport, logistica, agricultura, turism, vanzari, spa & wellness, asistenta medicala si ingrijire la domiciliu.
Totodata, serviciile noastre includ consultanta, reprezentare si asistenta pentru orice companie sau persoana fizica interesata de domeniul migratiei legale in Romania indiferent de scop.
  • Valorile noastre
    Baza bunastarii unei societati sta in resursa umana. Astfel, compania United Recruitment pune pe primul loc responsabilitatea fata de clientii sai si fata de angajati, acest lucru determinand buna desfasurare a oricarei activitati. Pregatirea profesionala, dezvoltarea personala continua, studiul permanent, relationarea corecta cu partenerii sunt doar cateva din valorile care motiveaza echipa United Recruitment.
  • Obiectivele noastre sunt: performanta, respectul, flexibilitatea, profesionalismul si curajul de a inova pentru a oferi clientilor nostri cele mai eficiente solutii si cea mai buna expertiza.
  • Calitate
    Toate serviciile noastre sunt executate cu rigoare, dupa o metodologie si o etica meticuloasa a muncii, pentru a oferi rezultate de calitate.
  • Colaborare
    Prin colaborare, se creaza o sinergie intre echipa noastra si parteneri. Combinarea expertizelor noastre permite sa livram cel mai bun rezultat.
  • Diversitate
    Echipa noastra multidisciplinara regrupeaza profesionisti cu background-uri diferite care au o bogata experienta personala si profesionala, ceea ce le permite sa se adapteze foarte rapid la orice cerinta si situatie.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati