UNITED IMMIGRATION

Despre noi

United Recruitment vine cu solutiile ideale de mai bine de 15 ani, compania noastra fiind calificata sa va inlesneasca angajarea celor mai calificați muncitori străini din Asia si Africa, in cel mai scurt timp posibil, urmand procedurile legale de întocmire a tuturor documentelor necesare îndeplinirii legislației muncii din România.

Cu peste 15 ani de expertiză în domeniul recrutării și plasării de personal străin pe piața de muncă din România, United Recruitment devine specialist in domeniu! Suntem un jucător important în piața de HR specializată în recrutarea de personal din străinătate, cu peste 13700 de lucrători mobilizați din cele 12 țări din Asia (Filipine, Indonesia, Thailanda India, Nepal, Sri Lanka, Bangladesh, Vietnam) și Africa (Kenya, Ghana, Etiopia, Camerun).

Cumulul de experiență și parteneriatele pe care le derulăm cu 17 experți străini în domeniu ne ajută să oferim servicii de calitate, în cel mai rapid și econom mod posibil.

Avantajul competitiv al companiei noastre îl reprezintă garanția că asocierea cu noi duce la reducerea de cheltuieli cu personalul și la furnizarea forței de muncă sigure, calificată pe sectoarele de activitate solicitate.

De ce United Recruitment?

Pentru profesionalismul cu care am multumit zeci de clinti, companii de succes, care se dezvolta gratie aportului nostru in materie de forta de munca. Găsim și recrutam persoanele potrivite indiferent de domeniul dvs de activitate si de specificul nevoilor dvs. Astfel, United Recruitment garanteaza numarul de muncitori de care aveti nevoie pentru cresterea afacerii dvs, recrutarea fiind procesul unde noi excelam, acoperind absolut toate zonele de interes, de la agricultura, constructii, industria textila pana la horeca, logistica, menaj, spa-uri si centre de wellness.

Misiunea Noastra

Suntem dornici sa dezvoltam parteneriate strategice si durabile cu clientii nostri pentru ca acestia sa profite de expertiza noastra ca si parghie in dezvoltarea afacerii lor.
United Recruitement s-a pozitionat ca referinta pe piata romaneasca, avand in vedere abordarea centrata pe business, ce vizeaza cresterea performantei companiilor care aleg sa ne fie client / care aleg colaborarea cu noi.

Formular contact

Contact Page Form

Telefon

+40 747 146 767


Adresa:

Intrarea Sevastopol nr 1, Sector 1 Bucuresti, Romania

Telefon

Luni - Vineri : 9 – 18 Sambata - Inchis Duminica - Inchis