Servicii de Relocare

Sustinere si asistenta in gasirea locuintei
UNITED RECRUITMENT vine in intampinarea angajatilor si familiilor acestora si se implica in identificarea locuintei potrivite  in conformitate cu necesitatile si asteptarile lor. Astfel, prin acest serviciu clientii nostri fac economie de timp si de resurse financiare, iar timpul efectiv pana la care acestia incep munca este considerabil diminuat. Un alt avantaj este acela ca pot folosi timpul economisit pentru a se familiariza cu Romania, in timp ce echipa noastra cauta cele mai bune solutii locative.
Ca in orice tara, exista puncte forte, dar si situatii dificile. Noi vrem ca angajatorii sa evite toate aceste probleme si sa ii ajutam pe angajatii lor sa faca alegerea perfecta, furnizandu-va informatii pretioase despre piata din Romania, dar si cele mai eficiente tehnici de negociere.
Acest serviciu include urmatorii pasi:
•    discutie cu clientul 
•    identificarea ofertei din pieta
•    vizionarea locuintelor in numele clientului, 
•    negocierea contractelor de inchiriere sau vanzare-cumparare
Asistenta educatie copii
Suntem aici pentru a va sprijini in gasirea scolilor sau liceelor in care copiii dumneavoastra vor putea primi cea mai buna educatie in timpul sederii in Romania.

Traininguri pentru invatarea limbii romane
Detinem toate informatiile necesare pentru a va inlesni accesul la cele mai performante institutii in care angajatii pot invata limba romana.

Consultanta fiscala
Si in materie de consultanta fiscala, echipa UNITED RECRUITMENT ARE expertiza de a va oferi consultanta pentru negocierea si incheierea contractelor individuale de munca, cu respectarea clauzelor de confidentialitate, de risc, de exclusivitate.
De asemenea, specialistii nostri vor fi consultatii dumneavoastra  in orice raport de drept international privat cu adaptarea cerintelor, clauzelor, drepturilor si obligatiilor, toate aceste lucruri in conformitate cu dreptul muncii din Romania;
De asemenea, oferim consultanta juridica si reprezentare in materie civila, de contencios administrativ si fiscal sau penala pentru orice cetatean strain.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati