Servicii De Recrutare Straini

In cei 10 ani de experienta compania United Recruitment s-a consacrat in domeniul imigrarii fortei de munca (obtinerea dreptului de sedere in scop de munca sau detasare pe teritoriul Romaniei), relocarii, detasarii si leasingului de personal din strainatate. Astfel, echipa noastra s-a implicat in mod activ in atragerea personalului de top management, lucratorilor inalt calificati precum si a personalului de executie. Tarile generatoare de astfel de salariati sunt: Sri Lanka, Filipine, India, China, Pakistan, Indonezia, Moldova, Ucraina, Rusia, Statele Unite ale Americii, Canada, Uniunea Europeana etc.

United recruitment constructii

Domeniul constructiilor este unul dintre cele mai dezvoltate domenii atata pe plan intern, cat si pe plan international.
Fiind intr-o permanenta dezvoltare companiile specializate in constructii au nevoie de angajati permanenti,detasati, inalti calificati sau sezonieri.

 

United Recruitment are la activ peste 1200 de contracte pentru lucratori straini recrutati din Vietnam, China, Nepal sau Filipine.
Solicitarile partenerilor nostri in ceea ce priveste personalul necesar in domeniul constructiilor sunt de: ingineri constructori, lucratori specializati in constructii civile si industriale, supervizor, sudori, sudori cu flacara de gaze, sudori cu arc electric cu electrod fuzibil/nefuzibil in mediu de gaz protector, tamplari, specialisti acoperisuri, sarpante, operatori utilaje de reabilitari conducte subterane, masinisti la instalatiile de preparat si turnat beton si mixturi asfaltice, electricieni montare si reparatii cabluri electrice subterane, specialisti instalatii, montatori de structure metalice, lucrători necalificati in constructii etc.

United recruitment horeca

Turismul sau domeniul ospitalitatii este al doilea mare „consumator” de resursa umana din lume. Dinamica din ultimii ani in dezvoltarea acestui domeniu in Romania i-a determinat pe antreprenorii romani sa caute sa angajeze personal strain specializat si calificat  din: Indonezia, Thailanda, Filipine , Vietnam Sri Lanka si Nepal. Acest tip de personal este extrem de util hotelurilor de 4 si 5 stele, precum si centrelor WELLNESS & SPA din toata tara. 

In ceea ce priveste serviciile pentru hoteluri si restaurante, compania noastra a  recrutat personal pentru pozitii de: cameriste, guvernante, personal pentru curatenie, valeti hotel, bucatari de diferite specialitati: teppanyaki, sushi, general cuisine, ajutor bucatari, receptionere.
O directie in plina expansiune este cea a angajatilor in domeniul Wellness & SPA unde UNITED RECRUITMENT aduce in Romania specialisti in masaj terapeutic si de relaxare, specialisti in cosmetica faciala. 
Un exemplu de buna practica im acest domeniu il reprezinta  „Centrul THAIco Spa din Bucuresti (link).

Alte domenii pentru care echipa noastra de specialisti a  recrutat personal sunt:
•    TRANSPORT
•    LOGISTICA & DEPOZITARE
•    AGRICULTURA
•    VANZARI
•    PERSONAL DOMESTIC (bone, guvernanta, menajere, ingrijitoare batrani, gradinari).

Lucratori inalt calificati

10 ani de experienta in domeniul imigrarii fortei de munca (obtinerea dreptului de sedere in scop de munca sau detasare pe teritoriul Romaniei), relocarii, detasarii si leasingului de personal strain din Sri Lanka, Filipine, India, China, Pakistan, Indonezia, Moldova, Ucraina, Rusia, Statele Unite ale Americii, Canada, Uniunea Europeana, precum si din alte state, pornind de la top management, lucratori inalt calificati, pana la personal de executie, ne consacra ca fiind cei mai buni in acest domeniu.

Strainii pot obtine aviz de angajare pentru lucratori inalt calificati, avand avantajul ca permisul de sedere sa fie eliberat pentru o perioada de 2 ani in cazul in care contractul individual de munca depaseste aceasta perioada, si nu de 1 an, asa cum este cazul celorlalte categorii de lucratori.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati