Servicii de consultanta

Succesul unei afaceri este strans legat de o strategie in identificarea echipei de lucru, parteneri seriosi si consultanti cu experienta. Experienta noastra in domeniul imigratiei ne califica drept experti in domeniu, avand capacitatea si expertiza de a oferi clientilor nostri cele mai eficiente solutii privind regimul strainilor in Romania pentru cetatenii din state terte, precum si pentru intrarea/sederea cetatenilor apartinand statelor UE si Spatiului Economic European.

Servicii consultanta United Recruitment

Misiunea noastra este sa ghidam clientii catre o experienta pozitiva, fara consum de timp, resurse umane si financiare. 
Suntem experti in domeniul imigrarii, ceea ce inseamna ca realizam  toate serviciile de consultanta si reprezentare si asistenta juridica, fara sa externalizam aceste servicii.

Scopul nostru este de a asigura clientilor nostri cele mai bune solutii privind INTRAREA SI SEDEREA STRAINILOR PE TERITORIUL ROMANIEI INDIFERENT DE SCOP, astfel, oferim servicii de consultant, reprezentare si asiatenta juridica pentru:

INTRAREA IN ROMANIA CU VIZA DE SCURTA SEDERE

Turism – Afaceri – Vizita

Obtinerea vizelor de intrare si aplicatia evisa.ro, cat si initierea demersurilor la Inspectoratul General pentru Imigrari in vederea obtinerii invitatiilor, acolo unde se impune (Consultati lista statelor ai caror cetateni au nevoie de invitatie pentru a obtine viza de intrare in Romania).

INTRAREA IN ROMANIA CU VIZA DE LUNGA SEDERE

Desfasurarea de activitati comerciale
Obtinerea avizului Centrului Roman pentru promovarea comertului si investitiilor straine
Aplicatia evisa.ro

Studii
Obtinerea scrisorii de acceptare la studii de la Ministerul Educatiei Nationale
Aplicatia evisa.ro

Angajare in munca si detasare
Obtinerea avizului de angajare in munca/detasare inalti calificati
Aplicatia evisa.ro

Reintregirea familiei / Casatorie
Obtinerea aprobarii Inspectoratului General pentru Imigrari
Aplicatia evisa.ro

Administrator
Aplicatie evisa.ro

Alte scopuri
Tratament medical, activitati sportive,voluntariat, formare profesionala si alte activitati care nu contrain legii romane

PRELUNGIREA DREPULUI DE SEDERE TEMPORARA

Desfasurarea de activitati comerciale

Prelungirea dreptului de sedere
Obtinerea permisului de sedere temporara

Studii
Prelungirea dreptului de sedere
Obtinerea permisului de sedere temporara

Angajare in munca si detasare
Obtinerea permisului unic
Obtinere permis pentru detasare
Obtinere Blue Card

Reintregirea familiei / Casatorie
Prelungirea dreptului de sedere
Obtinerea permisului de sedere temporara

Administrator
Prelungirea dreptului de sedere

Alte scopuri
Tratament medical, activitati sportive,voluntariat, formare profesionala si alte activitati care nu contrain legii romane.

DREPTUL DE SEDERE PE TERMEN LUNG STABILIREA DOMICILIULUI IN ROMANIA

Depunerea cererii
Obtinerea permisului de sedere permanenta

ANULAREA SI REVOCAREA DREPTULUI DE SEDERE
ASISTENTA PENTRU INTEGRAREA STRAINILOR
REGIMUL SEDERE ILEGALE
CONTESTARI IN INSTANTA A DECIZIILOR DE RETURNARE
Decizii de returnare, procese-verbale de amenzi contraventiale etc.

Strainii in Romania. DREPTURI SI OBLIGATII

DREPTURILE STRAINILOR

·       Dreptul de protecția generală a persoanelor și a averilor, garantată de Constituție și de alte legi, precum și de drepturile prevăzute în tratatele internaționale la care România este parte.
·       Dreptul de a se deplasa liber și de a isi stabili reședința sau, după caz, domiciliul oriunde pe teritoriul României.
·       De a reintra pe toată durata valabilității permisului de ședere.
·       Pot beneficia de măsuri de protecție socială din partea statului, în aceleași condiții ca și cetățenii români, numai străinii cu reședința sau domiciliul în România.
·       Străinii cărora li s-a eliberat un document de către Oficiul Român pentru Imigrări au dreptul de a verifica datele personale înscrise în acesta și, când este cazul, să solicite corectarea sau eliminarea unor date care nu corespund realității.
·       Străinii cuprinși în învățământul de toate gradele au acces, fără restricții, la activitățile școlare și de instruire în societate.

OBLIGATIILE STRAINILOR

·       Pe timpul șederii în România străinii sunt obligați să respecte legislația română.
·       Străinii nu pot organiza pe teritoriul României partide politice ori alte organizații sau grupări similare acestora și nici nu pot face parte din acestea, nu pot ocupa funcții și demnități publice și nu pot iniția, organiza sau participa la manifestații ori întruniri care aduc atingere ordinii publice sau siguranței naționale.
·       Străinii nu pot finanța partide, organizații, grupări sau manifestații ori întruniri dintre cele prevăzute la alin. (2)
·       Străinii aflați pe teritoriul României sunt obligați să respecte scopul pentru care li s-a acordat dreptul de a intra și, după caz, de a rămâne pe teritoriul României, să nu rămână pe teritoriul României peste perioada pentru care li s-a aprobat șederea, precum și să depună toate diligențele necesare pentru a ieși din România până la expirarea acestei perioade.

Rezidenta permanenta in Romania, DREPTURI & OBLIGATII

UNITED RECRUITMENT POATE SA-TI FACA REZIDENTA PERMANENTA IN ROMANIA!
Fie ca esti turc, filipinez, chinez sau esti cetatean al unui alt stat care nu este membru UE si doresti sa beneficiezi de drepturile de sedere pe termen lung in Romania, United Recruuitment are o intreaga echipa pregatita sa te AJUTE! 

DREPTURILE REZIDENTILOR IN ROMANIA
•    dreptul de a va stabili sau schimba domiciliul in Romania in aceleasi conditii ca si cetatenii romani.
•    tratament egal cu cetatenii romani pentru a munci in Romania fara sa aveti nevoie de aviz de angajare; 
•    acces la desfasurarea activitatilor economice independente si la activitati profesionale reglementate prin lege asemenea cetatenilor romani.
•    tratament egal cu cetatenii romani pentru accesul la toate formele de invatamant, inclusiv la acordarea burselor de studiu; deduceri de impozit pe venitul global si scutiri de taxe; accesul la bunuri si servicii publice, inclusiv obtinerea de locuinte; libertatea de asociere, afiliere si apartenenta la o organizatie sindicala sau profesionala.
• dreptul la pensie pentru limita de varsta, invaliditate sau deces, chiar daca nu mai locuiesc pe teritoriul Romaniei, in aceleasi conditii precum cetatenii romani ori urmasii acestora care nu mai locuiesc in Romania.

CONDITII PENTRU A BENEFICIA DE REZIDENTA PERMANENTA IN ROMANIA
•    sedere continua pe teritoriul Romaniei in ultimii 5 ani. In caz de absenta, aceasta trebuie sa fie mai mica de 6 luni consecutive si sa nu depaseseasca in total 10 luni.
•    cunostinte satisfacatoare de limba romana 
•    sa fie titularul unui drept de sedere temporara pe teritoriul Romaniei, drept de munca, dreptul de reintregirea familiei, 
•    nu trebuie ca impotriva solicitantului sa fi fost dispusa vreo masura de indepartare de pe teritoriul national/tara de origine.

Solutionarea cererii de aprobare a dreptului de sedere pe termen lung se realizeaza de catre Inspectoratul Roman pentru Imigrari intr-un termen de aproximativ 6 luni. Dupa ce se primeste un raspuns afirmativ, urmatorul pas este obtinerea permisului de sedere pe termen lung, care se va elibera pentru o perioada de 5 ani sau de 10 ani pentru solicitantul care este membru de familie al unui cetatean roman.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati